CREDIT `ON

Cand cauti credite rapide?

Diferenta dintre a cauta si a apela la aceste credite rapide este data de nivelul informatiei pe care o detii


Credite rapide cauti atunci cand te gasesti intr-un impas financiar.

La creditele rapide apelezi doar ca o ultima varianta, sau daca doriti, o varianta de compromis pe care o iei in calcul dupa ce ai epuizat toate celelalte variante.

Pentru ca, atunci cand vine vorba de nevoi financiare, suntem dispusi sa actionam oarecum asemanator, primul pas pe care ai tendinta sa-l faci este sa apelezi la solutii cat mai simple, cat mai putin costisitoare.

Cei mai multi dintre noi, cauta ajutor financiar pe la rude, pe la prieteni, pe la cunoscuti, vecini ori colegi. Abia dupa ce a epuizat toate aceste variante la indemana, se gadeste la solutii care implica costuri, adica la imprumuturi.

Credit de nevoi cu o luna vechime

[VEZI OFERTA]

Poti imprumuta pana la 50.200 de lei de la Credius, daca ai peste 18 ani. Aprobare in cateva minute. Se accepta si persoanele cu istoric negativ in BC.

 

Imprumut cu orice istoric de credit? YES!

[DETALII IMPRUMUT]

Poti obtine banii rapid, de la 100 la 15.000 de lei. Credit YES acorda credite celor intre 18 si 70 de ani.

 

Cand nu ai variante optime de a face rost de suma de bani dorita, in aceste conditii, te indrepti catre credite. Evident, nici aceasta solutie nu este la indemana oricui, in primul rand pentru ca exista conditii de eligibilitate impuse de societatile financiare, conditii ce nu da accesul oricui la imprumuturi.

Cele mai simple cai de a obtine suma de bani dorita sunt imprumuturile nebancare rapide, adica acea clasa de credite acordate de societatile non-bancare in conditii sumare de eligibilitate. Practic, vorbim de credite fara garantii, fara giranti, cu minim de documentatie, acordate intr-un timp foarte scurt. Asadar, discutam aici, ca o ultima solutie, de multdiscutatele credite rapide.

Acum ca ne-am lamurit unde ne oprim cu cautarea, cand avem nevoie de un imprumut de bani, haideti sa vedem si care sunt caracteristicile acestor credite rapide.

Cand e cazul sa apelam la credite rapide?

Asa cum am spus mai sus, exista situatii si situatii, insa, cele mai dificile situatii, necesita si decizii grele. Asadar, cand am epuizat toate solutiile la indemana de a face rost de bani, cand am constatat ca la banca nu putem merge pentru ca nu ne incadram in conditiile impuse de acestea, cand am ajuns la concluzia ca nici IFN-urile nu ne acorda credite de nevoi personale in conditii avantajoase de dobanda (de pana la 15% dobanda anuala efectiva pe an), atunci nu mai avem alta variante decat cea a creditelor rapide.

Aceste credite trebuie sa retineti ca sunt destinate persoanele ce au nevoie de bani pe termen scurt. Iar cand spun ca au nevoie de bani, ma refer la o suma mica, de ordinul catorva mii de lei. Spre exemplu, daca ai de platit o amenda auto, poti sa iei in considerare aceasta varianta de a obtine un imprumut, ori daca ti-a taiat curentul si trebuie sa platesti facturile restante, ori daca ai o urgenta medicala, etc. Astfel de situatii dificile necesita si rezolvari drastice.

De ce acte este nevoie pentru a accesa credite rapide?

Avantajul acestor imprumuturi facile este dat tocmai de lejeritatea de acordare, lejeritate care atrage clientii. De regula, se solicita actul de identitate si o dovada de venit, insa, in ultima vreme au mai aparut si alte solicitari, cum ar fi extrasul de cont sau vechimea minima. Pentru ca este vorba de sume mici de bani, acordate rapide, pe perioade scurte de timp, aceste imprumuturi au fost denumite in piata financiara drept microcredite. Asadar, pentru a nu va incurca, cand doriti sa accesati credite rapide, puteti cauta printre ofertele IFN-urilor, astfel de microcredite. Astfel veti sti clar ca este vorba de produse financiare nebancare de tip rapid, acordate in conditii permisive.

Cum poti accesa credite rapide?

De regula, aceste imprumuturi se acorda online, completand formularele puse la dispozitie de IFN-uri, insa, exista si varianta accesarii prin telefon, prin SMS si chiar la sediul societatii. Cea mai comoda varianta ramane cea online, unde, in afara de a scana si a incarca pe internet niste documente, n-ai de facut decat sa completezi un formular. Celelalte variante raman niste variante hibride, pentru ca, accesarea prin telefon de exemplu, presupune si alti pasi, in afara de neinsemnatul apel telefonic.

Cat de repede poti primii banii, accesant un credit rapid?

Ultima perioada a adus in avantajul clientilor acest factor de timp. Astfel, daca acum cativa ani in urma, acordarea unei sume de bani in m48 de ore, reprezenta o accesarea ultra-rapida, astazi, acest interval reprezinta un adevarat inconvenient. Astazi, poti primi banii chiar si in 2 ore de la accesare, daca toate informatiile si documentele sunt in regula.

Cat costa aceste credite rapide?

Acesta intrebare ne duce si la obiectul pe care-l constituie dezavantajele acestor credite rapide, anume, costurile. Da, costul acestor produse financiare reprezinta un dezavantaj, in fapt, singurul. Pentru ca, riscurile asociate sunt mari, pentru ca nu se solicita garantii la acordare, societatile nebancare isi acopera riscurile in totalitate din dobanda. Asadar, dobanda creditelor rapide este mare, pe masura riscurile, spunem noi. Pe langa dobanda, mai intervine un aspect foarte important, aspect ce creaza intr-adevar probleme atunci cand este intalnit. Este vorba despre penalizari. Atunci cand intarzi cu rambursarea unui credit rapid, penalizarile sunt foarte mari. In fapt, nu dobanda este cea care pune probleme clientilor de cele mai multe ori, ci penalizarile. De la penalizari pleaca aproape toate disputele legate de aceste credite rapide, iar plangerile clientilor sunt si ele legate tot de acest subiect. Dupa parerea noastra, daca in contractul de imprumut, toate cheltuielile aferente creditului sunt foarte clar exprimate, nu prea ai ce comenta. Daca exista loc de interpretare, clientii au si ei dreptul sa fie nemultumiti.

Ca o concluzie la subiectul nostru, despre creditele rapide putem spune ca pot fi privite ca o solutie de a iesi dintr-o situatie financiara dificila, insa, trebuie sa fi foarte sigur ca vei putea sa rambursezi imprumutul contractat, pentru ca altfel, penalizarile te vor indatora excesiv. Deci, fiti precauti, si rezolvati-va problemele financiare, cu grija de a nu va ingloba si mai mult in datorii. Si, foarte important, atunci cand semnati un contract de credit, asigurati-va ca ati inteles exact toate punctele, in special cele referitoare la costurile aferente si mai ales la penalizari.

 

 

Te-ai saturat sa stai la cozi?

 

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL ONLINE]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale -doar cu buletinul - de nevoi personale, etc.

Cele mai citite

Imprumuturi urgente: Citeste
Produse rapide: Citeste
Bani urgent de la IFN, simplu de accesat: Citeste
Accesare prin SMS: Citeste
Credite rapide pentru restantieri: Citeste
Bani pe termen scurt: Citeste
Solutii de finantare pentru studenti: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog