CREDIT `ON

Calculator credite online

Cum utilizam calculatoarele de credite online?


Se pare ca piata creditelor evolueaza rapid, tinand pasul tehnologiei. In acest sens, in timp ce aproape toate Institutiile Financiare Nebancare au un site ce pun la dispozitie calculatoare online pentru calculul ratelor unui credit, au inceput si bancile sa fie atrase de creditele online si evident, de oferirea catre publicul larg a desfasuratorului de credite, prin intermediul unui calculator online. Trebuie sa stiti ca fie banca, fie Institutie Financiara Nebancara (IFN), este bine sa va asigurati ca datele oferite de site-urile online si prin intermediul calculatoarelor online sunt actualizate. Multe din institutiile financiare, bancare sau non-bancare ne si informeaza cu privire la faptul ca s-ar putea ca varianta online sa nu fie tocmai actualizata in timp real.

Axi Card - card credit online

[DETALII OFERTA]

Poti aplica simplu online pentru un card de credit Axi. Valabil si pentru cei cu istoric negativ. Limita maxima de credit este de 6.000 lei.

 

Imprumut rapid fara garantii

[DETALII OFERTA]

Poti imprumuta de la Provident sume intre 500 si 15.000 de lei, cu rambursare saptamanala ori lunara. Venit minim 300 de lei.

 

Aproape toate IFN-urile ce ofera posibilitatea completarii unor formulare online, gestionand astfel creditul fie partial, fie 100% prin intermediul internetului, va pun la dispozitie si un calculator de rate ori un fel de simulator de credite.

Cand verficiati informatii prin intermediul acelor calculatoare online, trebuie sa fiti atenti pentru ca uneori datele folosite nu sunt actualizate, iar multe IFN-uri chiar spun acest lucru, atentionandu-va ca este posibil ca datele oferite sa nu mai corespunda cu realitatea, asigurandu-si astfel un prag de eroare ce ar putea sa apara din cauza diferentei de timp dintre momentul in care informatiile au fost actualizate (nivel de dobanda, nivel de dobanda anuala efectiva, nivel de comisioane, etc.) si momentul in care acestea apar pe site.

Sunt mai multe tipuri de accesare online a unui credit, cum spuneam mai sus, poate fi o accesare partiala (de exemplu la Cetelem poti completa formularele online, dupa care le vei printa si le vei trimite catre respectiva societate), ori o accesare totala prin intermediul mediului online (asa cum este cazul creditelor pana la salariu de la Viva Credit).

O alta varianta oarecum intermediara este cea intalnita la Provident, pe site-ul firmei poti completa formularele online, dupa care le trimiti, urmand ca un reprezentant al societatii sa te viziteze la domiciliu pentru detaliile contractului, iar daca alegeti gestionarea creditului la domiciliu, respectivul colaborator va veni si ulterior contractarii imprumutului pentru ridicarea ratelor saptamanale.

Completarea online a formularelor, indiferent de tipul de credit, reprezinta o simpla formalitate, ce nu implica cunostinte vaste despre internet, ori cunostinte avansate de economie. In general, prin intermediul formularelor online se completeaza datele personale, informatii despre veniturile lunare si provenienta acestora, informatii despre alte credite aflate in derulare, informatii despre suma ce se doreste a fi imprumutata si perioada in care se contracteaza, etc.

Prin urmare, o astfel de completare n-ar trebui sa dureze mai mult de 10 minute.

Cand vine vorba de accesare 100% online, pe langa formularele solicitate, trebuie sa mai upload-ezi pe internet si o serie de documente scanate (buletin, dovezi ale venitului, extras de cont necesar pentru a-ti fi livrati banii, etc).

 

 

Toate articolele din categoria Credite online.

Credite rapide bancare - Imprumuturi rapide nebancare IFN

Site-ul nostru va ofera informatii utile despre creditele bancare si cele nebancare. Daca aveti vreo propunere, idee, dorinta, intrebare, asteptam sa ne contactati.

 

Te-ai saturat sa stai la cozi?

 

Anul 2019 a inceput printr-o usoara concurenta intre banci si IFN-uri in privinta timpilor de acordare ai creditelor de consum. Acest fapt nu poate decat sa ne bucure, tinand cont ca nimic nu este mai sanatos pentru o economie decat concurenta. Poate spram si la o ieftinire a creditelor bancare si nebancare in acest context.

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale - imprumuturi rapide doar cu buletinul - credite de nevoi personale, etc.

Cele mai citite

Surse de credite IFN online: Citeste
Credite rapide online 2019: Citeste
Imprumut fara adeverinta de venit si bani urgent: Citeste
Imprumut rapid online: Citeste
Credite rapide pentru restantieri in 2019: Citeste
Oferte prin telefon de la Cetelem: Citeste
Credite nebancare online: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog