CREDIT `ON

Alege acum un imprumut nebancar CashExpres!

Care sunt caracteristicile unui imprumut nebancar CashExpres?


Apeland la acest credit nebancar de la Ralfi IFN, denumit Cashexpres, poti beneficia de trei clase de imprumuturi nebancare de nevoi personale, fara garantii, cu proceduri de aplicare simple si rapide.
Perioada de creidtare poate fi cuprinsa intre 12 si 60 de luni, iar rata dobanzii este fixa pe toata durata derularii imprumutului. Venitul tau poate fi suplimentat cu cel al unui co-platitor, daca doresti o suma mai mare decat iti permite gradul tau de indatorare.
Aplicand pentru un credit rapid marca Cashexpress, poti sa accesezi urmatoarele trei tipuri de credite:

- creditul comod: caracterizat prin sume cuprinse intre 1000 si 30.000 de lei, cu o dobanda de 14,99%, cu un comision de analiza de 95 de lei, cu o dobanda anuala efectiva (cea care inglobeaza in fapt toate cheltuielile aferente imprumutului) de 37,79%. Pentru a beneficia de acest tip de credit nebancar trebuie sa ai o varsta cuprinsa intre 21 si 69 de ani si sa aveti un venit de minim 700 de lei pentru salariati ori 600 de lei pentru pensionari.

- creditul prietenos: caracterizat printr-o dobanda de 9,90%, un comision de analiza de 200 de lei, cu o dobanda anuala efectiva de 20,08% si un comision de analiza de 87 lei. Acest tip de imprumut nebancar necesita un interval de varsta cuprins intre 27 si 69 de ani si un venit minim de 1.500 de lei.

- creditul generos: caracteriza de o dobanda fixa de 9,90%, un comision de analiza de 200 de lei, o dobanda anuala efectiva de 15,89% si un comision de administrare de 125 de lei. Pentru acest credit nebancar trebuie sa indepliniti urmatoarele conditii: sa aveti o varsta intre 27 si 67 de ani si un venit minim de 2.000 de lei pe luna.

Pentru toate cele trei tipuri de imprumut trebuie sa aveti o vechime de minim 6 luni la ultimul angajator si o vechime de minim 18 luni total acumulate in munca.

 

Iata si cele mai simple cai de a accesa un credit bancar ori un imprumut nebancar:

 

CASHEXPRES. Imprumut nebancar marca Ralfi IFN (CashExpress)

 

Ce alegi?

Te-ai hotarat care din cele trei variante de imprumuturi nebancare ti se potriveste?

Daca esti in continuare nehotarat, citeste si despre alte tipuri de credite:

 

 

 

Alege acum un credit rapid

Cele mai citite

Imprumuturi urgente: Citeste
Produse rapide: Citeste
Bani urgent de la IFN, simplu de accesat: Citeste
Accesare prin SMS: Citeste
Credite rapide pentru restantieri: Citeste
Bani pe termen scurt: Citeste
Solutii de finantare pentru studenti: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog