CREDIT `ON

Alege acum un credit rapid!

Care sunt cele mai simple si mai accesate forme de imprumut rapid?


Produsele financiare bancare si nebancare sunt in continua evolutie. Fie ca vorbim de un imprumut nebancar, fie ca discutam de un credit bancar, solutiile de obtinere a unei sume de bani exista in prezent sub diverse forme, la diverse dobanzi si in variate conditii de eligibilitate.

 

Oferte de credite rapide nebancare 2018

Companie Timpul de aplicare Cat poti imprumuta Perioada de creditare Aplica acum online
Credius 1 ora 600 - 800 RON 5 luni Credius
10 minute 100 - 1200 RON 30 de zile Mindi
3 ore 100 - 2000 RON 35 de zile VivaCredit
20 minute 100 - 500 RON 30 de zile Telecredit
2 ore 200 - 2000 RON 30 de zile ExtraSimplu

Fiecare dintre noi isi cunoaste nevoile atunci cand apeleaza la un imprumut. Fiecare dintre noi stie pe ce venituri se bazeaza, stie ce probleme are, daca este restant la alte credite, daca a avut in trecut probleme cu bancile ori cu IFN-urilor, daca are un venit stabil, daca are carte de munca, daca are un domiciliu stabil pe teritoriul Romaniei, etc.

Toate aceste variabile sunt sintetizate de regula de institutiile financiare sub diverse clase de imprumuturi. Daca acestor tipologii de creditare le sunt adaugate si formele unor nevoi imediate, vom descoperi niste produse financiare adaptate acestor deziderate ale clientilor. Din aceste motive avem pe piata: credite pana la salariu, la domiciliu, online, prin telefon, etc. Indiferent daca este vorba de un produs in sine, ori pur si simplu de un serviciu atasat respectivului produs, atat IFN-urile cat si bancile s-au asigurat ca au, cum s-ar zice, de toate pentru toti.

Ce alegi?

Asa cum spuneam mai sus, alegi in functie de nevoile tale, de venituri, de scoringul din Biroul de Credit, de sumele pe care doresti sa le imprumuti si de conditiile de eligibilitate impuse de fiecare institutie financiara in parte.

Daca vei alege un imprumut nebancar, vei beneficia de conditii de eligibilitate mai usoare, de o mai mare rapiditate, de solicitarea unui venit minim redus.

Daca alegi un credit bancar, vei dispune de o dobanda mai mica, de solicitarea unor venituri mai mari, de analiza trecutului tau ca si creditor.

Fiecare din aceste oferte de imprumuturi rapide are avantajele si dezavantajele ei pe care va invitam sa le descoperiti in paginile aferente fiecarui tip de credit in parte.

Creditele rapide sunt produse facile, acordate de regula in baza a doua acte: buletinul (cartea de identitate) si extrasul de cont. In cazul creditelor bancare, ti se mai solicita si acordul de verificare a bazei de date ANAF pentru inspectarea veniturilor.

Cand ai nevoie de bani lichizi intr-un timp scurt, poti opta pentru un credit bancar, daca ai venituri taxabile inregistrate la ANAF, ori poti sa recurgi la cea mai simpla solutie - creditele nebancare (produse aflate in portofoliul IFN-urilor).

Imprumuturile doar cu buletinul sunt demult apuse, pentru ca astazi, chiar si IFN-urile se asigura ca ai bonitatea necesara rambursarii imprumutului solicitat. Cum? Vizualizand extrasul de cont, unde iti intra veniturile lunare. Daca n-ai nicio sursa de venit, nici IFN-ul nu te va imprumuta.

Pentru societatile nebancare ce acorda imprumuturi rapide nu conteaza cartea de munca, si nici vechimea in munca, conteaza sa ai un venit lunar minim care sa-ti permita rambursarea in bune conditi a sume de bani solicitate.

Astazi IFN-urile sunt reglemantate si verificate periodic de BNR. Deci, nu sunt societati ilegale, totul se deruleaza in cadrul legal.

Un imprumut rapid doar cu buletinul nu vei gasi nici la IFN-uri. Trebuie sa ai si un extras de cont pentru a putea aplica online. Marea majoritate a IFN-urilor care au in portofoliu astfel de produse facile, permit accesarea online a creditelor.

Aavantajul noilor credite rapide este acela ca nu-ti solicita garantii imobiliare, nici giranti. Eligibilitatea ta financiara se bazeaza pe extrasul de cont care arata veniturile tale obtinute.

Sumele ce pot fi accesate astfel nu sunt mari, dar pentru ca le obtii rapid, reprezinta un atuu important.

Nu exista diferente semnificative intre IFN-urile ce acorda credite rapide nebancare, dar s-ar putea ca in detalii sa stea diferenta, dupa cum zice un celebru citat. Asadar, s-ar putea ca pentru tine sa conteaza daca obtii banii in 2 ore si nu in 12, daca obtii o suma maxima de 2.000 de lei si nu de 800, daca ai peste 24 de ani ori peste 18 ani, etc.

 

Toate articolele din categoria Imprumuturi rapide.

Credite rapide bancare - Imprumuturi rapide nebancare IFN

Site-ul nostru va ofera informatii utile despre creditele bancare si cele nebancare. Daca aveti vreo propunere, idee, dorinta, intrebare, asteptam sa ne contactati.

 

Te-ai saturat sa stai la cozi?

 

Anul 2018 a inceput printr-o usoara concurenta intre banci si IFN-uri in privinta timpilor de acordare ai creditelor de consum. Acest fapt nu poate decat sa ne bucure, tinand cont ca nimic nu este mai sanatos pentru o economie decat concurenta. Poate spram si la o ieftinire a creditelor bancare si nebancare in acest context.

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale - credite rapide doar cu buletinul, pe termen scurt ori lung.

Cele mai citite

Credite nebancare urgente: Citeste
Credite rapide: Citeste
Bani urgent de la IFN, simplu de accesat: Citeste
Creditul instant prin SMS: Citeste
Credite rapide pentru restantieri: Citeste
Bani pana la salariu: Citeste
Solutii de finantare pentru studenti: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies