CREDIT `ON

Alege acum un credit rapid prin CardAvantaj!

Cardul de Credit CardAvantaj util pentru nevoile tale


Daca alegi cardul de credit emis de Credite Europe Bank, vei avea o sansa de a-ti rezolva problemele in mod simplu, rapid si elegant. Poti beneficia de un sistem comod de gestionare a banilor si de sprijin financiar adaptat nevoilor tale.

Ai 2 rate fara dobanda la plata impozitelor si facturilor la utilitati doar prin plata cu CardAvantaj!

Cu CardAvantaj ai bonusuri nelimitate si beneficii special create pentru diverse tipuri de angajati. De curand s-a lansat prin interediul CardAvantaj o promotie pentru angajatii din sistemul public.

CardAvantaj este emis sub sigla MasterCard si este primul card in lei cu utilizare nationala si internationala. Acest card iti ofera marele avantaj de a putea sa-ti faci cumparaturile cu plata in rate la comerciantii parteneri si poti primii si bonusuri pentru fiecare tranzactie efectuata.

De asemenea, CardAvantaj poate fi utilizat si ca un card de credit obsinuit, deci poate fi folosit la bancomat sau la orice comercianti, daca ai pe el o suma disponibila accesata anterior sub forma unui credit. In acest sens a fost creat serviciul direct debit ce-ti permite sa platesti ratele automat.

Ce trebuie sa faci pentru a accesa CardAvantaj?

In primul rand trebuie sa-ti deschizi un cont la Credit Europe Bank in cazul in care nu detii deja unul. Apoi trebuie sa completezi niste formulare prin care sa soliciti serviciul de direct debit.

CardAvantaj iti ofera posibilitatea sa te bucuri de cumparaturi cu plata in rate in magazinele partenere dintr-o gama larga de domenii.
De asemenea, cu cardul tau de credit CardAvantaj poti sa pdispui tranzactii online, sa-ti platesti facturile online, ori sa cumperi online produsele dorite din magazinele partenere (numeroase).

Daca efectuezi tranzactii in magazinele partenere, poti primi un bonus de 0,3% din fiecare tranzactie efectuata.

Dobanda pentru CardAvantaj este de 2,33% pe luna pentru retragerile de numerar de la orice bancomat, precum si pentru tranzactiile comerciale efectuate, atat in sistemul de rate cat si direct de la comercianti.

Pentru a obtine un CardAvantaj aveti nevoie de:

- adeverinta de venit
- declaratie privind veniturile din salarii

 

CARDAVANTAJ. Credit rapid bancar oferit de Credite Europe Bank.

 

Ce alegi?

Te-ai hotarat care varianta ti se potriveste?

Daca esti in continuare nehotarat, citeste si despre alte tipuri de credite:

 

 

 

Toate articolele din categoria Imprumuturi rapide.

Alege creditul care ti se potriveste

[ALEGE CREDITUL]

Oferte personalizate in functie de nevoile tale - imprumuturi rapide doar cu buletinul - credite de nevoi personale, etc.

Cele mai citite

Credite nebancare urgente: Citeste
Credite rapide: Citeste
Bani urgent de la IFN, simplu de accesat: Citeste
Creditul instant prin SMS: Citeste
Credite rapide pentru restantieri: Citeste
Bani pana la salariu: Citeste
Solutii de finantare pentru studenti: Citeste

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies | Sitemap | Blog