CREDIT `ON

Imprumuturi Simplu Credit. Bani rapid.

Imprumuturi nebancare de la Simplu Credit. Credite rapide pana la salariu de la Simplu Credit.


Simplu Credit este o institutie financiara nebancara autorizata de BNR, societate ce are in portofoliu servicii de creditare pentru persoane fizice si juridice.

In categoria creditelor pentru persoanele fizice se numara creditele de nevoi personale si cele pana la salariu.

Accesarea imprumuturilor de la Simplu Credit se poate face online, printr-o simpla completare a unor formulare urmata de printarea acestora si de trimiterea documentelor printate catre respectiva companie.

Pentru accesarea unui credit de nevoi personale, de exemplu, trebuie sa alegeti suma dorita de bani si perioada de rambursare, sa va specificati venitul lunar (in functie de care veti obtine si anumite sume).

De exemplu, pentru un venit net lunar de 1.000 de lei, puteti lua un credit de 5.000 de lei, pe o perioada de 12 luni, si veti plati o rata lunara de 520,93 lei si pe langa aceasta rate aveti de plata si un comision de acordare de 330 de lei, DAE pentru acest tip de imprumut este de 78%.

Imprumut sigur si rapid

[ACCESEAZA ONLINE]

Onnen iti ofera un credit flexibil pentru nevoi personale. Poti aplica online completand un formular.

 

Imprumut cu banii in mana ori in contul bancar

[COMPLETEAZA FORMULAR]

Poti accesa online, rapid si sigur. Banii ii primesti fie la tine in contul bancar, fie poti sa-i ridici de la o sucursala CEC Bank.

 

Credit cu reducere intre 14 si 25 noiembrie 2016

[APLICA ONLINE]

Poti accesa online, rapid si sigur un imprumut Provident. Banii ii primesti fie la tine in contul bancar, fie la domiciliu.

 

Pe site-ul Simplu Credit veti gasi si doua adeverinte tip, o adeverinta de venit si un acord Biroul de Credite. Prima o veti folosi pentru a va stabili veniturile nete lunare, iar a doua este un acord prin care oferiti societatii nebancare dreptul de a consulta Biroul de Credite in ceea ce va priveste si de a trimite informatii despre dumneavoastra catre aceasta companie, pe parcursul derularii creditului.

In cazul creditelor pana la salariu, daca mergem pe formularul online pentru completarea acestuia si selectam ca nivel de venit net lunar tot 1.000 de lei, suntem informati ca putem accesa sume cuprinse intre 100 si 500 de lei, pe o perioada cuprinsa intre 10 zile si 35 de zile.
Pentru un imprumut maxim pe care-l putem obtine apeland la aceste credite pana la salariu, de 500 de lei, suma pe care vom avea de rambursat la capatul intervalului maxim de 35 de zile va fi de 593,27 lei, iar comisionul de acordare este de 10 lei. Pentru aceste tipuri de imptumuturi suntem informati ca DAE maxim este de 484,02%.

Avantajele creditelor de nevoi personale de la Simplu Credit:

- rapiditate;
- simplitate;
- flexibilitate
- onesitate si transparenta.

Indiferent de tipul de credit ales, si de sumele implicate, vei fi redirectionat catre un formular online in care trebuie sa dati o serie de detalii, de identitate (nume, prelune, stare civila, status domicilu, numar de telefon fix si mobil, adresa, oras), etc, dupa care treceti mai departe catre formularul financiar, unde veti da informatii despre suma aleasa, despre posibile credite pe care le mai aveti, despre prezenta in Biroul de Credite, etc.

Web: http://www.simplucredit.ro
Intrati pe site si aflati mai multe despre SIMPLU CREDIT IFN.

 

 

Toate articolele din categoria Utile.

Credite rapide bancare - Imprumuturi rapide nebancare IFN

Site-ul nostru va ofera informatii utile despre creditele bancare si cele nebancare. Daca aveti vreo propunere, idee, dorinta, intrebare, asteptam sa ne contactati.

 

Te-ai saturat sa stai la cozi?

 

Anul 2016 a inceput printr-o usoara iesire din amorteala a bancilor, fapt ce se manifesta prin unele oferte de creditare noi din partea acestora, precum si o aplecare catre produsele de tip rapid, parca dorind sa intre-n concurenta cu IFN-urile.

Alege acum un credit rapid

Bani pana la salariu

[VEZI DETALII]

Primul imprumut este gratuit. Acceseaza online un imprumut Viva Credit si obtii banii chiar azi.

Cele mai citite

Cand cauti credite rapide: Citeste
Credite nebancare urgente: Citeste
Credite rapide online: Citeste
Imprumuturi Provident: Citeste
Credite fara adeverinta de venit: Citeste
Credite rapide pentru restantieri: Citeste
Optiuni de finantare doar cu buletinul: Citeste
Refinantare: Citeste