Acest website foloseste cookies. Continuarea navigarii se considera acceptarea politicii legate de cookies. Detalii aici
CREDIT `ON

Imprumuturi Patria Credit. Credite nebancare rapide.

Imprumuturi nebancare de la Patria Credit. Bani din credite rapide.


Patria credit este cea mai mare institutie nebancara de microfinantare din Romania, cu o experienta covarsitoare pe piata romaneasca, de peste 14 ani.
Aceasta societate nebancara are ca obiect de activitate creditele pentru afacerile mici, pentru inreprinzatorii individual si pentru producatorii agricoli.
Prin natura obiectului de activitate, Patria Credit finanteaza microintreprinderile si producatorii agricoli.

Microfinantarea reprezinta o finantare cu scopul intrajutorarii dezvoltarii economice si sociale, prin care se ofera credite cu destinatii clare, pentru diverse proiecte, diverse activitati ori afaceri, pentru sustinerea proiectelor de dezvoltare economica sau comunitara.

Diferenta dintre creditare si microcreditare se face la modul de analiza al creditului dar si al clientului.

Astfel, microcreditarea pune accentul pe client, pe cunoastea abilitatilor si a capacitatilor manageriale ale acestuia, iar pe de alta parte analizeaza fluxurile reale de numerar pentru determinarea gradului de risc, luandu-se in calcul toate veniturile realizate de respectivul client.

Imprumut rapid fara acte, pe termen scurt

Alege un microcredit urgent, daca ai 24 de ani.

Aplica online, fara acte, primesti banii rapid:

ferratum.ro

 

Cum recompensam increderea pe care ne-o acorzi atunci cand le vorbesti si prietenilor tai despre noi? Ai un prieten? Recomanda Patria Credit si vei primi gratuit 0,5 % din valoarea creditului recomandat si astfel iti poti acoperi o parte din urmatoarele rate de credit.

Ce ai de facut? Foarte simplu: vorbeste cu fiecare dintre partenerii sau prietenii tai despre care stii ca ar avea nevoie de finantare si indruma-i catre Patria Credit. Ofera-le datele noastre de contact sau lasa-ne noua contactele lor. De restul ne ocupam noi.

Daca prietenul tau alege sa ia un credit de la noi, tu primesti: BONUS: 0.5% din valoarea creditului recomandat. Noi te informam prin SMS/scrisoare, ca prietenul tau a primit creditul de care avea nevoie. In termen de 5 zile, noi viram BONUSul in contul creditului tau.

Mai multe informatii despre aceasta promotie puteti afla pe site-ul patriacredit.ro, sectiunea Promotii sau la telefon 08008 728742.

Puteti contacta telefonic institutia financiara nebancara Patria Credit gratuit din orice retea
Serviciul de relatii clienti este disponibil de Luni pana Vineri intre orele 9.30 – 17.30 la numarul de telefon 08008 728742, telefon gratuit apelabil din orice retea.

Telefon Patria Credit: 08008 728742. Puteti solicita acum un credit sunand la telefon - 08008 728742 (telefon gratuit apelabil din orice retea)

Adresa sediului central din Bucuresti
Bucuresti - Sediul Central, Bd. Aviatorilor nr 33, sector 1
Tel 021/304.00.60
Fax 021/222.11.38
Email: office@patriacredit.ro

Date de identificare PATRIA CREDIT INSTITUTIE FINANCIARA NEBANCARA SA
CUI:16129932
RC: J 40/8025/20.07.2009
Capitalul social: 65.479.614 lei integral varsat
Adresa: Bd. Aviatorilor nr 33, sector 1, Bucuresti

Pentru mai multe informatii vizitati site-ul Patria Credit.

 

Credit RAPID online, de nevoi personale; poti sa optezi pentru varianta "la domiciliu", daca doresti.

Poti sa alegi un credit potrivit nevilor tale imediate. Esti contactat rapid, rata creditului este fixa, iar aprobarea de tip Expres.

APLICA ACUM, calculeaza-ti rata:

Provident

 

 

Toate articolele din categoria Utile.

Credite rapide bancare - Imprumuturi rapide nebancare IFN

Site-ul nostru va ofera informatii utile despre creditele bancare si cele nebancare. Daca aveti vreo propunere, idee, dorinta, intrebare, asteptam sa ne contactati.

 

Te-ai saturat sa stai la cozi?

 

Anul 2014 a inceput printr-o usoara iesire din amorteala a bancilor, fapt ce se manifesta prin unele oferte de creditare noi din partea acestora, precum si o aplecare catre produsele de tip rapid, parca dorind sa intre-n concurenta cu IFN-urile.

Cele mai citite

Credite nebancare urgente: Citeste
Credite rapide online: Citeste
Imprumuturi Provident: Citeste
Credite fara adeverinta de venit: Citeste
Credite rapide pentru restantieri: Citeste
Optiuni de finantare doar cu buletinul: Citeste
Refinantare: Citeste

Alege acum un credit rapid

Provident
Credit bancar Banca Transilvania

Nota dumneavoastra pentru acest articol: