Acest website foloseste cookies. Continuarea navigarii se considera acceptarea politicii legate de cookies. Detalii aici
CREDIT `ON

Imprumut rapid online. Bani din credite urgente online.

Cum accesez un imprumut nebancar online? Cum faci rost de bani urgent, accesand un credit online?


Institutiile Financiare Nebancare au cautat in ultima vreme modalitati de ajunge cat mai repede la clienti, atat prin modalitatile de accesare ale creditelor oferite de catre aceste societati, dar si prin inlesnirea conditiilor de eligibilitate.

Cea mai rapida metoda de accesare a imprumuturilor nebancare gasita pana in prezent de IFN-uri, este modalitatea online. Accesarea unui credit prin intermediul mediului online reprezinta apogeul simplificarii procedurilor necesare anterioare contractarii unui imprumut.

Multe IFN-uri au inceput sa foloseasca acesta forma online de accesare, motivele fiind simplu de inteles: se elimina un timp important in care clientii s-ar fi deplasat la sediul respectvei societati, se elimina costurile asociate unor colaboratori ai acestor institutii ce ar fi trebui sa se deplaseze in teren, la comiciliul clientilor, pentru detaliile contractului si achitarea ratelor saptamanale.

Incapand firav, in principal prin derularea unor operatiuni, bancile s-au adaptat si ele la mediul online, unele dintre ele incepand chiar sa acorde credite online.

Simplitatea formularelor online pe care clientii trebuie sa le completeze, ii atrage pe clientii acestor IFN-uri, in majoritatea lor oameni cu studii medii, cu o cultura saraca, cu venituri medii si mai ales, dornici de a face rost de bani, si de anu fi pusi in situatii dificile de vreun bancher si a bancilor birocratie inepuizabila.

Imprumut rapid online - Provident

www.provident.ro

Rata fixa de la 17 lei pe saptamana.

 

Card 55 - Volksbank - pana la 20.000 lei

www.card55.ro/Card_credit

Cumperi in rate cu Card55. Aplici online. Plata in rate.

 

Credit Practic BT cu dobanda fixa

www.bancatransilvania.ro/practicbt/

Cel mai bun credit de nevoi personale din Romania

 

 

Inceputul acestui an - 2015, pare a fi adus si o schimbare de atitudine in comportamentul bancilor, in sensul ca, aparent cel putin, bancile par sa fi inteles ca viitorul apartine creditelor rapide.

Ce baza are afirmatia de mai sus?

De exemplu, daca anaizam ofertele Raiffeisen pe segmentul de credite pentru persoane fizice, vom observa ca toate tipurile de imprumuturi, numite generic "flexicredit", indiferent de natura acestora, cu garantii, fara garantii, cu ipoteca, fara ipoteca, etc., au un interval de aprobare de 24 de ore, deci similar aproape cu intervalul de aprobare intalnit la Institutiile Financiare Nebancare.

De asemenea, pentru aceste tipuri de credite de la Raiffeisen poti aplica online, completand formularele puse la dispozitie de banca.

Ce trebuie sa completezi in prima faza?

- nume

- prenume

- cnp

- email

- telefon

Avantajele acestor flexicredite sunt mari, principalul fiind acela ca dobanda este sub 10% pe an, aprobarea rapida in 24 de ore si puteti beneficia si de o pauza de la plata ratelor, iar daca alegi sa-ti incasezi salariul prin respectiva banca, poti sa participi si la un concurs din care poti castiga sume cuprinse intre 1000 si 2000 de lei.

Acum, daca ne indreptam atentia catre Viva Credit, singura institutie nebancara ce ofera credite 100% online, aflam ca apeland la aceasta societate vom obtine sume cuprinse intre 100 si 1000 de lei, pentru o perioada de timp de maxim 35 de zile. Dobanda anuala efectiva a acestor credite (este vorba de imprumuturile pana la salariu) depaseste 4000%.

Nu este nevoie sa mai facem comparatie intre cele doua institutii, si oricum, poate ca nu este prea corecta aceasta comparatie, insa, in definitiv, clientii aleg forma de imprumut dorita, in functie de nevoile lor imediate si de posibilitatile pe care le au de a indeplinii conditiile de eligibilitate impuse de banca sau de IFN-uri, chiar si pentru imprumuturile rapide online.

 

 

Toate articolele din categoria Credite online.

Credite rapide bancare - Imprumuturi rapide nebancare IFN

Site-ul nostru va ofera informatii utile despre creditele bancare si cele nebancare. Daca aveti vreo propunere, idee, dorinta, intrebare, asteptam sa ne contactati.

 

Te-ai saturat sa stai la cozi?

 

Anul 2015 a inceput printr-o usoara iesire din amorteala a bancilor, fapt ce se manifesta prin unele oferte de creditare noi din partea acestora, precum si o aplecare catre produsele de tip rapid, parca dorind sa intre-n concurenta cu IFN-urile.

Cele mai citite

Surse de credite IFN online: Citeste
Credite rapide online 2015: Citeste
Imprumut fara adeverinta de venit si bani urgent: Citeste
Imprumut rapid online: Citeste
Credite rapide pentru restantieri in 2015: Citeste
Oferte prin telefon de la Cetelem: Citeste
Credite nebancare online: Citeste

Alege acum un credit rapid

Nota dumneavoastra pentru acest articol: