CREDIT `ON

Credite online doar cu buletinul. Imprumut cu buletinul.

Ce stim despre creditele doar cu buletinul. Imprumuturi nebancare doar cu buletinul. Bani rapid de la IFN, fara multe acte.


Cand vrei sa accesezi un credit si nu ai timpul necesar pentru a te deplasa la unul din IFN-urile din piata, poti sa apelezi la creditele nebancare online. Acest tip de credite a devenit unul foarte cautat de populatie, de aceea multe din bancile din Romania au inceput sa ia exemplul Institutiilor Nebancare si sa-si etaleze variantele online de accesare a creditelor.

Aplica pentru un credit rapid online.

Creditele nebancare doar cu buletinul au avut o evolutie fulminanta inainte de criza si incep sa prinda aripi din nou, insa, deocamdata creditele "doar cu buletinul" nu sunt printre preferatele Institutiilor Financiare Nebancare, care au inceput (e adevarat ca au fost si obligate sa-si inaspreasca cerintele pentru creditare) sa-si asigure capacitatea de rambursare a imprumuturilor de catre clienti.

Imprumut sigur si rapid

[ACCESEAZA ONLINE]

Onnen iti ofera un credit flexibil pentru nevoi personale. Poti aplica online completand un formular.

 

Imprumut cu banii in mana ori in contul bancar

[COMPLETEAZA FORMULAR]

Poti accesa online, rapid si sigur. Banii ii primesti fie la tine in contul bancar, fie poti sa-i ridici de la o sucursala CEC Bank.

 

Credit cu reducere intre 14 si 25 noiembrie 2016

[APLICA ONLINE]

Poti accesa online, rapid si sigur un imprumut Provident. Banii ii primesti fie la tine in contul bancar, fie la domiciliu.

 

Cei ce cauta bani urgent si doresc sa acceseze un imprumut nebancar fara multe acte, cauta in special creditele doar cu buletinul, ca sa nu fie nevoiti sa-si dovedeasca venituri, ori sa li se verifice antecedentele ca si creditor, fapt ce ar scoate la iveala faptul ca sunt datornici si apar in baza de date a Biroului de Credit.

Ei bine, poate ca pentru unii este o surpriza, insa, in Romania nu mai exista credite doar cu buletinul, nici chiar online. Chiar si in cazul creditelor pana la salariu accesate online, cum este cazul celor de la Viva Credit se solicita o dovada de venit. Doavada de venit determina cunoasterea gradului de indatorare al fiecarui individ in parte, grad de indatorare stabilit la un anumit procent din venituri, deci, poate fi stabilit doar in conditiile in care se cunoaste cu exactitate venitul solicitantului de credit.

Conceptul arhicunoscut de credite rapide doar cu buletinul a fost celebru in anii 2005 - 2006, insa, chiar si atunci nu se acordau bani doar cu buletinul, se mai solicitau si alte acte, reclama fiind de fapt singurul lucru care punea in evidenta unicitatea prezentei actului de identitate.

Cele mai usoare forme de imprumuturi ramase in "functiune" sunt cardurile nebancare, carduri ce se acorda intradevarat doar pe baza buletinului de identitate, dar si al unui telefon catre angajat, cel care confirma in fapt existenta unui venit, deci, ar fi impropriu sa discutam de credite doar pe baza buletinul de identitate.

Daca ne amintim din trecut, creditele doar cu buletinul aveau ca specific o dobanda mare, de genul practicata astazi pentru creditele rapide, riscurile asumate de IFN-uri fiind aproape la fel de mari si atunci, ca si acum.

Noilea reglementari stabilite de BNR stabilesc o perioada maxima de rambursare de 5 ani pentru creditele de consum, iar in cazul creditelor garantate, garantia solicitata trebuie sa fie de 133% din valoarea sumei imprumutate.

Cum spuneam, cea mai apropiata forma de creditele doar cu buletinul sunt cardurile nebancare, insa si pentru aceasta forma de imprumut se solicita dovada unui venit.

Exista si niste colaborari intre IFN-uri si magazine partenere, prin care clientii accesand un card de credit poate cumpara produse din respectivele magazine; astfel de carduri sunt lejere in acordare, de forma "doar cu buletinul". IFN-ul ce-ti acorda imprumut nebancar doar cu buletinul se asigura totusi ca ai posibilitatea de a-l si rambursat.

Din cate stim noi, Cetelem pune la dispozitia populatiei credite nebancare doar cu buletinul, valabile doar in magazinele partenere. De asemenea, exista si o banca, OTP Bank ce practica o forma de credit doar cu buletinul. Si tendinta pare sa fie in aceasta directie, dar, deocamdata BNR-ul stopeaza aceste credite doar cu buletinul, prin intermediul gradului de indatorare limitat.

 

 

Toate articolele din categoria Credite online.

Credite rapide bancare - Imprumuturi rapide nebancare IFN

Site-ul nostru va ofera informatii utile despre creditele bancare si cele nebancare. Daca aveti vreo propunere, idee, dorinta, intrebare, asteptam sa ne contactati.

 

Te-ai saturat sa stai la cozi?

 

Anul 2016 a inceput printr-o usoara iesire din amorteala a bancilor, fapt ce se manifesta prin unele oferte de creditare noi din partea acestora, precum si o aplecare catre produsele de tip rapid, parca dorind sa intre-n concurenta cu IFN-urile.

Alege acum un credit rapid

Bani pana la salariu

[VEZI DETALII]

Primul imprumut este gratuit. Acceseaza online un imprumut Viva Credit si obtii banii chiar azi.

Cele mai citite

Surse de credite IFN online: Citeste
Credite rapide online 2016: Citeste
Imprumut fara adeverinta de venit si bani urgent: Citeste
Imprumut rapid online: Citeste
Credite rapide pentru restantieri in 2016: Citeste
Oferte prin telefon de la Cetelem: Citeste
Credite nebancare online: Citeste