CREDIT `ON

Credite bancare pentru afaceri

Ofertele creditelor bancare pentru dezvoltarea afacerilor


Creditele bancare pentru afaceri, la nivelul anului 2016 nu sunt la nivelul dorit de guvern. Desi, s-au promis o serie de masuri de ajutorare a firmelor si de sustinere a afacerilor, acestea s-au lasat asteptate. Bancile acorda greu imprumuturi catre firme; creditele de sustinere a unei afaceri se dau in conditii exceptionale.

Deocamdata in Romania, nu exista incredere in afacerile locale, din partea bancilor, de aceea, creditele acordate de acestea presupun niste conditii draconice de indeplinit din partea intreprinzatorilor privati.

Efectul crizei si al neincrederii in situatia economica a determinat retragerea unor investitori mari, fapt ce a atras dupa sine si inchiderea unor afaceri satelitare ale acestora. Pe langa acest fapt, au inceput sa se restructureze sau sa intre in faliment o serie de colosi, pe langa care functionau, de asemenea, multe firme satelit. Aceste efecte cumulate au determinat o crestere dramatica in 2016 a numarului de firme inchise si radiate.

Credit bancar cu rata fixa, fara adeverinta de salariu

[CALCULEAZA RATA POTRIVITA]

Aprobare ultra rapida in 3 ore, fara adeverinta de salariu, 0 comisioane de analiza si administrare - Credit Divers BCR.

 

Credit Practic BT rapid si ieftin

[VEZI DETALII]

Daca imprumuti pana la 5.000 de euro, nu ai nevoie de adeverinta de venit.

 

Imprumut rapid cu buletin si dovada de venit

[ACCESEAZA ONLINE]

Vrei sa primesti banii in 48 de ore la tine casa? Aplica pentru un imprumut Provident, si iei un credit cu rate fixe, fara variatii de costuri.

 

Ce banci din Romania ofera credite pentru afaceri? Raspunsul este: aproape toate, in aparenta, daca ne raportam la produsele aflate in portofoliul acestora. Evident, dupa aceasta afirmatie urmeaza un mare DAR. Dar, in prezent, creditele bancare pentru afaceri aproape ca nu exista. Mai sunt cateva incercari pe la CEC Bank, insa, si acolo, daca sunteti la curent cu noile schimbari, puteti lesne sa intelegeti ca exista doar incercari firave de creditare a afacerilor.

Cu toate acestea, la CEC Bank, de exemplu, puteti gasi o serie de oferte pentru dezvoltarea unei afaceri: de la creditele pentru investitii, la linia de credit pentru investitii, ori linia de credit Mihail Kogalniceanu, mai exista si creditele pentru stocuri, ori creditele pentru acoperirea datoriilor la bugetul de stat.

O varianta de credite pentru afaceri intalnim si la Bancpost, ce vine cu facilitati pentru dezvoltarea unor afaceri, cum ar fi: finantarea unor cheltuieli operationale neprevazute, atragerea unor lichiditati pentru cheltuieli sezoniere, etc. Pot beneficia de astfel de oferte intreprinderile mici, cu cifre de afaceri sub un milion de euro.

O alta forma de credite pentru afaceri o intalnim la ProCredit Bank, banca ce finanteaza intreprinderile foarte mici si mici. Aceste produse financiare ofera servicii complete si transparente, oferindu-ti finantare prin descoperire de cont pentru acoperirea unor nevoi de lichiditati pe termen scurt: linii de credite, credite pentru capital de lucru, credite pentru investitii pe termen mediu si lung, etc.

Chiar daca suntem la capitolul bancare, ar trebui sa amintim ca si in piata nebancarelor exista variante de finantare a afacerilor. Un exemplu clar in acest sens vine de la Patria Credit.

 

 

Toate articolele din categoria Banci.

Credite rapide bancare - Imprumuturi rapide nebancare IFN

Site-ul nostru va ofera informatii utile despre creditele bancare si cele nebancare. Daca aveti vreo propunere, idee, dorinta, intrebare, asteptam sa ne contactati.

 

Te-ai saturat sa stai la cozi?

 

Anul 2016 a inceput printr-o usoara iesire din amorteala a bancilor, fapt ce se manifesta prin unele oferte de creditare noi din partea acestora, precum si o aplecare catre produsele de tip rapid, parca dorind sa intre-n concurenta cu IFN-urile.

Alege acum un credit rapid

Card de credit

[COMPLETEAZA FORMULAR]

Acceseaza online cardul de credit STAR BT - poti cumpara rapid tot ce-ti doresti si obtii si pana la 12 rate fara dobanda.

Cele mai citite

Credite urgente pentru nevoi personale: Citeste
Oferte online de creditare in 2016: Citeste
Imprumut fara adeverinta de venit: Citeste
Acte necesare: Citeste
Credite rapide pentru restantieri 2016: Citeste
Piata online din Romania: Citeste
Refinantarea - o solutie pentru restantieri: Citeste